Opinie

asymetria jaworzno logo

Zostaw swoją opinię o nas i wykonanej dla Ciebie stylizacji. Oceń i opisz rezultaty! ✍️ Napisz choć kilka słów. Możesz też zostawić recenzję na stronie Google. Każda uwaga jest dla nas ważna – motywuje i pozwala poprawiać niedociągnięcia. 😎

Za wszystkie recenzje bardzo dziękujemy! 🙏🥰

* Dodawane opinie / komentarze i oceny podlegają moderowaniu. Adres email podany podczas dodawania komentarza jest wykorzystywany tylko do weryfikacji.


Dodaj opinię

Wasze opinie

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 68 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Powierzyłam swoje włosy Pani Klaudii I nie żałuję. Mam piękne blond Pasemka (a nie ukrywam, że jestem wymagającym klientem). Kondycja włosów nie ucierpiała, kolor również pięknie dobrany, a koloryzacja odbyła się w bardzo miłej atmosferze. Z całego serca polecam. Chętnie wstawiłabym zdjęcie moich włosów jak wyglądały przed przyjściem do salonu i po ale się nie da niestety.

@Google

Jagoda
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Pani Ania która robiła mi dziś koloryzację włosów oraz strzyżenie wykonała bardzo dobrą pracę. Jestem bardzo zadowolona z efektu polecam salon Asemetria.

@Google

Paulina
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Po bardzo długim zastanawianiu się zdecydowałam się na koloryzację włosów głównie ze względu na dużą ilość siwych włosów. Zależało mi na uzyskaniu jak najbardziej możliwie naturalnego efektu oraz pokryciu siwych włosów. Skorzystałam po raz drugi z usług w Asymetrii, tym razem wybrałam oprócz obcięcia również koloryzację i oczywiście nie zawiodłam się. Pani Dorotka idealnie dobrała kolor farby, dostosowała się do moich oczekiwań zarówno z kolorem jak i obcięciem włosów. Po kolejnym umyciu kolor nadal ten sam a siwe włosy nadal pokryte. Zdecydowanie polecam! Wiem ze skorzystam znowu

@Google

Ewa
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Polecam

@Google

Madzia
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Polecam z całego serca salon fryzjerski Asymetria! Umówiłam się na dekoloryzacje i kolor , nie miałam żadnej wizji względem moich włosów , powierzyłam moje włosy Pani Ani względem koloru jak i cięcia i nie żałuję.

@Google

Anna
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Dzień wcześniej przed wizytą w salonie Asymetria, byłam u fryzjera na ul Sadowej, Pan mi tak zniszczył włosy że chciałam je obciąć na krótko, dzięki Paniom z salonu Asymetria i fryzjerce Klaudii która na szczęście naprawiła mi włosy nie obcięłam ich na krótko i jestem bardzo zadowolona ze na to nie pozwoliła. Dziękuję bardzo i Polecam

@Google

Ewelina
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Profesjonalna i miła obsługa.

@Google

Małgorzata
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Polecam,jestem bardzo zadowolona z usługi Pani Doroty.Po pierwszej wizycie nie spodziewałam się takiego efektu.Już czekam na następną wizytę

@Google

Sylwia
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Świetna obsługa, fryzjerki znają się na rzeczy. Polecam. Szybko i miło.

@Google

Str
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Obsługa profesjonalna i miła

@Google

Małgorzata
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Wszystko OK !

@Google

Łukasz
Rated 5 out of 5
07.01.2022 17:02

Świetne podejście do klientów bardzo jestem zadowolona z usługi

@Google

Joanna
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:57

Super salon, miła obsługa i atmosfera. Jestem bardzo zadowolona, polecam

@Google

Jagoda
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:56

Jestem bardzo zadowolona. Obsługa na najwyższym poziomie. Pani Ania oprócz tego że jest bardzo miła to do tego jest złota rączka w tym co robi. Długo nie mogłam znaleźć swojego fryzjera i w końcu znalazłam. Polecam

@Google

Karina
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:56

Polecam

@Google

Dawid
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:55

Wszystko na najwyższym poziomie

@Google

Gracjan
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:54

Wszystko na najwyższym poziom jestem mega zadowolona.. Juz sie nie moge doczekac na kolejna wizytę pozdrawiam wszystkie dziewczyny, a najbardziej Klaudię mloda dziewczyna, zaufałam jej i jestem mega zadowolona

@Google

szalona dziewczyna
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:54

Idealne miejsce dla dzieci

@Google

Anna
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:53

Rewelacja

@Google

Michał
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:53

Pani Ania – jak zwykle najwyższy poziom usługi. Włosy po farbowaniu i strzyżeniu są miękkie, świetnie się układają i wyglądają zdrowo. Dobrze jest w miłej atmosferze i w przepięknym salonie spędzać czas na upiększanie się. Raz jeszcze bardzo dziękuję i polecam serdecznie!

@Google

Jo
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:52

Nie wiedziałam czego chce a wyszłam zachwycona. Ania jest czarodziejką

@Google

Agnieszka
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:51

Salon wyświetlil mi się, jako najlepszy w Jaworznie. Bylam pierwszy raz i napewno wrócę.

@Google

Anonymous
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:51

Gorąco polecam. Miła obsługa, umiarkowane ceny

@Google

Saumel
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:51

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Nie pierwszy i nie ostatni raz odwiedzę to miejsce. Bardzo przemiła obsługa. Polecam

@Google

Aneta
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:50

SUPER JESTEM MEGA ZADOWOLANA PANI DOROTA ZROBIŁA SUPER ROBOTĘ WŁOSY MAJA SUPER KOLOR

@Google

Gabriela
Rated 5 out of 5
07.01.2022 16:33

@Google

Sylwia
Rated 5 out of 5
18.06.2021 16:28

Kocham po prostu ten salon korzystam z usług dziewczyn od kilku lat i zawsze ale to zawsze wychodzę z uśmiechem na twarzy, a kosmetyki jakie zakupuje w salonie sa po prostu rewelacyjne polecam każdemu

Karolina J.
Rated 5 out of 5
02.06.2021 16:28

Profesjonalne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona. Ogromne podziękowania dla Pani Doroty za piękny kolor i cięcie efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Serdecznie polecam!

Aleksandra
Rated 5 out of 5
06.08.2020 16:45

Z fryzury jestem zadowolona, cena również przystępna. Mały minus za obsługę – pani fryzjerka sympatyczna, ale wolałabym jakiś dłuższy wywiad na początku i dokładniejsze informacje na temat tego, co zaraz znajdzie się na mojej głowie.

@Google

Zofia
Rated 5 out of 5
05.08.2020 16:44

Co prawda przychodzę tam co parę miesięcy ale wychodzę zawsze zadowolony :D

@Google

Maciej
Rated 5 out of 5
25.06.2020 16:40

Bardzo profesjonalne podejście do Klienta, przyjemna atmosfera, a jakość świadczonych usług doskonała! Cięcie i koloryzacja za każdym razem idealne. Salon i fryzjerki – zdecydowanie takie, których już się nie zmienia. Polecam !!

@Google

Alicja
Rated 5 out of 5
20.06.2020 16:39

Pani Ania jest cudotwórca!!!! Jestem bardzo zadowolona z efektów koloryzacji, spełniła moje najśmielsze oczekiwania. Atmosfera w salonie jest przesympatyczna, dziewczyny są cudowne!!!

@Google

Anna
Rated 5 out of 5
16.06.2020 16:38

@Google

Ka.
Rated 5 out of 5
28.04.2020 21:48

Kiedy sama dokładnie nie wiesz czego chcesz na głowie idź do Asymetrii. Panie wysłuchają, doradzą i w efekcie wyjdziesz w pełni usatysfakcjonowana i zrelaksowana. Polecam w 100 %. Najlepszy salon na Śląsku!

Natalia
Rated 5 out of 5
02.03.2020 16:34

Nie wielki ale schludny salonik fryzjerski. Miła obsługa, profesjonalne strzyżenie. Polecam!

@Google

Marcin
Rated 5 out of 5
21.02.2020 16:32

Polecam w 100 % Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z nowej fryzurki :)

@Google

Monika
Rated 5 out of 5
21.02.2020 16:32

Pełen profesjonalizm. Miła i fachowa obsługa. Wyszłam bardzo zadowolona i na 100000% wrócę ponownie. Pozdrawiam całą załogę Asymetrii :)

@Google

Megi_
Rated 5 out of 5
09.03.2019 10:37

Zdecydowanie polecam Salon Asymetria!! W szczególności polecam p. Anię za profesjonalizm, umiejetność słuchania i doradzenia. Koloryzacja, strzyżenie i modelowanie na najwyższym poziomie. A wszystko to w miłej atmosferze panującej w salonie.

Natalia
Rated 5 out of 5
10.02.2019 17:03

Moje włosy polubiły strzyżenie u pani Małgosi. Układają się po cięciu tak jak lubię. Poleciłam ten salon mojej siostrze i teraz obie jesteśmy bardzo zadowolone. Polecam wszystkim paniom, które jeszcze nie znalazły dobrego salonu fryzjerskiego. Ten jest naprawdę super :)

Bożena
Rated 5 out of 5
12.02.2018 22:55

Pani Dorotka – klasa i jeszcze raz klasa !!! To co potrafi zrobic z wlosami to szczyt profesjonalizmu .. nie ma nic lepszego niz fakt ze po wyjsciu z salonu czlowiek sam sobie bardziej sie podoba !!! POLECAM PANIA DOROTKE I OCZYWIACIE CALY SALON !!!!

Paulina
Rated 5 out of 5
25.12.2017 23:04

Najlepszy salon fryzjerski w mieście .

@Google

Grażyna
Rated 5 out of 5
25.12.2017 23:04

@Google

Anika
Rated 5 out of 5
25.12.2017 23:03

Polecam!

@Google

Natalia
Rated 5 out of 5
25.12.2017 23:03

Polecam Panią Anię. Będę wracać bo w końcu trafiłam na fryzjera który spełnił moje oczekiwania. :-)

@Google

Aneta
Rated 5 out of 5
25.10.2017 22:44

Od wielu lat, można rzec, od początku działalności salonu jestem stałą klientką i nawet fakt, iż przeprowadziłam się do oddalonego dosyć miasta, nie przeszkodziło mi aby wracać do tego miejsca. Oczywiście, że próbowałam korzystać z innych salonów, zwłaszcza z powodu zmiany miejsca zamieszkania, jednak to wszystko nawet częściowo nie dorównuje zadowoleniu, jakie wynoszę po wizycie w Salonie Asymetria w Jaworznie, więc trudno, dojeżdżam ale cieszę się, że mam takie miejsce i że mam Panią Małgosię, z którą przez te lata osobiście się zżyłam. Podzielam opinię moich poprzedników, iż w salonie panuje domowa atmosfera i przyciąga wysoki poziom kultury osobistej personelu. Do takiego przyjemnego miejsca aż chce się wracać. Szczerze wszystkim polecam.

Grażyna
Rated 5 out of 5
20.09.2017 11:00

Polecam :) 100% satysfakcji z koloru i dobranej fryzury

Mariola
Rated 5 out of 5
22.04.2017 12:15

Salon godny polecenia, kompetentna obsługa, zrobione to czego oczekiwałem.Poleca, !!!!!

@Google

Stanisław Głaz
Rated 5 out of 5
22.04.2017 12:13

Salon godny polecenia!! Zawsze wychodzę zadowolona. Pełen profesjonalizm!!

@Google

Monika Kugler
Rated 5 out of 5
22.04.2017 12:12

Opinia pozytywna zdecydowania zasłużona! Polecam i z pewnością do Państwa wrócę. Fryzura taka jaką chciałem mieć.

@Google

Łukasz Nowak
Rated 5 out of 5
22.04.2017 12:10

W pełni profesjonalne podejście bardzo miłe Panie oraz świetna atmosfera…aż chce się wracać.Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Pań w Asymetrii i stanowczo POLECAM

@Google

Kasia Nowak